Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از شرکت‌های دانش بنیان بر اساس گیاهان دارویی بومی کشور مکمل‌هایی برای دام، طیور و حیوانات خانگی عرضه کرده که به گفته مسئولان این شرکت، این مکمل‌ها جایگزین نمونه‌های وارداتی شده‌اند.

فرحناز صاحب‌زاده مدیر عامل این شرکت دانش بنیان در گفت‌وگو با ایسنا، مکمل‌ها و داروهای گیاهی ویژه دام، طیور، آبزیان و حیوانات خانگی را از محصولات تولید شده در این شرکت دانست و گفت: مواد اولیه این داروها همگی بر اساس گیاهان دارویی داخل کشور و بر اساس فلور بومی ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این داروها به صورت مهندسی معکوس برخی از مکمل‌های دارویی تولید شده از کشورهای انگلستان و امریکا به تولید رسیده‌اند، اظهار کرد: این داروها در حال حاضر به کشور وارد نمی‌شوند.

صاحب‌زاده، استفاده از گیاهان بومی کشور و کاهش قیمت تمام شده این مکمل‌ها را از مزایای این محصولات بومی شده نام برد و یادآور شد: یکی از مکمل‌های تولید شده از جلبک اسپیرولینا است که برای کلیه حیوانات از جمله حیوانات خانگی و همچنین اسب قابل تجویز است.

صاحب‌زاده تولید آنتی اکسیدان از زردچوبه را از دیگر محصولات تولیدی این شرکت نام برد و یادآور شد: این مکمل دارویی از ماده کورکومین موجود در زردچوبه تولید شده است. این محصول جزو قوی‌ترین آنتی‌اکسیدان‌ها به شمار می‌رود و استفاده از آن در غذای دام و طیور موجب ارتقاء سطح ایمنی بدن آنها می‌شود.

مدیر عامل این شرکت دانش بنیان، کاهش تلفات و افزایش جذب مواد غذایی را از دیگر مزیت‌های این مکمل دانست.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مکمل های گیاهی شرکت دانش بنیان زردچوبه تولید شده مکمل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۸۹۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۷ درصدی تولید سیمان در خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای خراسان جنوبی، مدیر کل صنعت، معدن وتجارت استان در گفتگو با خبرنگار صدا وسیمای استان افزود: سال گذشته یک‌میلیون و ۳۵۹ هزار تن سیمان در خراسان جنوبی تولید شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۷ درصد افزایش داشته است.

آریافر افزود: سال ۱۴۰۲ نیز یک میلیون ۲۷۱ هزار تن سیمان در دو کارخانه سیمان قاین و باقران تولید شد.


وی گفت: در کارخانه‌های سیمان استان تاکنون برای حدود ۷۰۰ نفر شغل ایجاد شده است.


مدیر کل صنعت، معدن وتجارت استان افزود: سیمان استان علاوه بر تأمین نیاز داخل، به کشور افغانستان نیز صادر می‌شود.


آریافر افزود: سال گذشته ۵۰۲ هزار تن سیمان به ارزش ۱۵ میلیون دلار صادر شده است.


همچنین در سی و پنجمین جشنواره امتنان از کارگران، گروه‌های کاری و واحد‌های نمونه خراسان جنوبی، واحد کارگری سیمان قاین به عنوان واحد نمونه استان معرفی شد.


در این جشنواره از شرکت سیمان قاین به عنوان واحد نمونه استان تقدیر شد.تولید سیمان در خراسان جنوبی ۷ درصد افزایش داشته است.

دیگر خبرها

  • تولید محتوا با هوش مصنوعی جایگزین تولید محتوای انسانی شده است؟
  • تولید دارویی که از دیابت جلوگیری می‌کند
  • رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان
  • نقشه راه بهره‌گیری از دانش هسته‏‌ای در حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی تدوین می‌شود
  • افزایش هفت درصدی تولید سیمان در خراسان جنوبی
  • افزایش ۷ درصدی تولید سیمان در خراسان جنوبی
  • حمایت از تولید؛ اولویت سازمان غذا و دارو
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • بومی‌سازی دوربین های ضد انفجار برای صنعت دریایی در شرکت دانش‌ بنیان