Web Analytics Made Easy - Statcounter

پس از سال‌ها کاهش تولید، بازارهای تسلیحاتی در سراسر جهان در حال آماده شدن برای جنگ سرد جدیدی هستند – جنگی که با بحران اوکراین جانی دوباره گرفته است. در این میان و همزمان با حمله روسیه به اوکراین، شرکت‌های دفاعی انگلیس در حال مذاکراتی هستند تا تولیدات مهمات و موشک‌های خود را افزایش دهند.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه دیلی تلگراف، بخش دفاعی انگلیس به همراه شرکت دفاعی "بی‌ای‌ئی سیستمز" (BAE Systems) انگلیس مستثنی از این قاعده نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شرکت با مشتریان خود در حال مذاکره و گفت‌وگو است که چگونه تولیدات مهمات و موشک خود را افزایش دهد و همزمان این بخش دفاعی، الگوی جدیدی از جنگ را که در اوکراین شروع شده است سبک و سنگین می‌کند.

دکتر چارلز وودبرن، مدیر عامل این شرکت دفاعی انگلیسی که ریاستش را در سال ۲۰۱۷ آغاز کرد، گفت: درخواست‌ها از وزارت دفاع انگلیس و همچنین سایر مشتریان، در نهایت ما را مجبور خواهد کرد تا ظرفیت مهمات را افزایش دهیم.

وی افزود: همزمان با صحبت‌های ما، مردم درس‌هایی را می‌آموزند. یکی از نکات کلیدی این است که افزایش یک خط تولید داغ بسیار راحت‌تر از تلاش برای راه‌اندازی مجدد یک خط تولید سرد است؛ به ویژه خط تولیدی که در برخی موارد ممکن است برای چندین سال خاموش مانده باشد.

این مدیر عامل انگلیسی اظهار کرد: همزمان با شروع افزایش درخواست‌ها، همچنین گفت‌وگوهای ما با مشتریان در سراسر جهان درخصوص تغییراتی که به خط‌های تولید اضافه می‌شوند یا آن دسته از تغییرات جدیدی که تنظیم و بررسی می‌شوند، در جریان است.

طی پنج ماه اخیر، اوکراین از هزاران تسلیحات از هویترزها گرفته تا تسلیحاتی با برد بلندتر مثل سامانه‌ راکتی چندپرتابی ام۲۷۰ (M۲۷۰) استفاده کرده است. کشورهای خارجی حجم زیادی از این تسلیحات را یا اهدا کرده‌اند یا فروخته‌اند. چندی پیش، دولت آلمان با فروش ۱۰۰ تانک هویترز به ارزش ۱.۷ میلیارد یورو (۱.۴ میلیارد پوند) به اوکراین موافقت کرد.

تا هفته گذشته، انگلیس ۶۹۰۰ سلاح ضدتانک سبک نسل بعدی (NLAW)، جاولین، موشک بریمستون و سایر تسلیحات ضدتانک، ۱۶ هزار گلوله‌های توپخانه، هزاران موشک و شش خودروهای استورمر (Stormer) مجهز به پرتابگرهای موشک ضد هوایی استاراستریک (Starstreak) را ارسال کرده است.

شرکت دفاعی "بی‌ای‌ئی سیستمز" گلوله‌ها و خمپاره‌هایی را از طریق شرکت "ام‌بی‌دی‌ای" (MBDA) برای وزارت دفاع انگلیس می‌سازد. این شرکت (MBDA) یک شرکت طراح سازنده موشک است که در فرانسه، آلمان، ایتالیا، اسپانیا، انگلیس و آمریکا فعالیت می‌کند. این شرکت در دسامبر ۲۰۰۱ با ادغام شرکت فرانسوی "آئروسپاسیال-ماترا" (Aérospatiale-Matra)، شرکت ایتالیایی "آلنیا سیستمز" (Alenia Marconi Systems) و شرکت انگلیسی "ماترا بی‌ای‌ئی داینامیکس" (Matra, BAe Dynamics) پدید آمد. موشک‌های بریمستون این شرکت که به اوکراین ارسال شده است برای تخریب تانک‌ها تولید می‌شوند.

با افزایش درخواست‌ها، سازندگان موشک‌ از جمله – BAE – درمی‌یابند که چگونه تولیدات را بهتر مدیریت کنند تا در نتیجه تسلیحات سریع‌تر ساخته شوند.

این فقط شرکت دفاعی "بی‌ای‌ئی سیستمز" نیست که از این مسئله سود می‌برد. دیوید لاک‌وود، مدیر عامل شرکت دفاعی "باب‌کاک" (Babcock) - دومین شرکت بزرگ دفاعی انگلیس – گفت: افزایش توانایی و دفاعی ناتو در کشورهای اروپای شرقی موجب عرضه تجهیزات و آموزش می‌شود. کشورهایی نظیر لهستان، مجارستان، رومانی و کشورهای حوزه بالتیک از تسلیحات شوروری استفاده نمی‌کنند.

وی افزود: کشورهای اروپای شرقی - البته منظورم اوکراین که به کمک احتیاج دارد، نیست -  خواستار این تسلیحات هستند. من فکر می‌کنم جهان ورای درک و دید ما تغییر کرده است و فکر می‌کنم بخش‌های دفاعی و دولت‌ها اکنون به جهان با دید متفاوتی نگاه می‌کنند. اما این روند زمان می‌برد. از آنجایی که ساخت تسلیحات زمان‌بر است، بعید به نظر می‌رسد که دستورات جدید و بزرگ برای پروژه‌های بزرگ با عجله آماده شوند.

منابع نزدیک به شرکت "باب‌کاک" می‌گویند همزمان با جنگ در اوکراین که مسئله آمادگی را برجسته می‌کند، مشتریان خواستار تکمیل سریع‌تر پروژه‌های کنونی هستند. برای مثال، دولت لهستان خواستار تحویل اولین ناوچه از سه کشتی جنگی جدید پیش از زمان موعد است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: انگليس حمله روسيه به اوكراين جنگ سرد حمله روسیه به اکراین دفاعی انگلیس شرکت دفاعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۳۱۴۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گسترش اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین در انگلیس

دانشجویان در شهر‌های مختلف انگلیس از جمله لندن، منچستر، بریستول، نیوکاسل و لیدز از مسئولین دانشگاه‌های خود می‌خواهند که به روابط آکادمیک با موسسات اسرائیلی پایان دهند. آنها همچنین خواهان قطع سرمایه‌گذاری دانشگاه‌های انگلیس در شرکت‌های تولید کننده سلاح برای رژیم صهیونیستی و یا کسب‌وکار‌های اسرائیلی هستند که در سرزمین‌های اشغالی کرانه باختری فعالیت تجاری می‌کنند.

دنشجویان دانشگاه نیوکاسل تازه‌ترین گروهی هستند که از دیروز با تحصن در حیاط دانشگاه به جمع معترضان پیوسته‌اند. دانشجویان دانشگاه لیدز هم می‌گویند تا زمانی که این موسسه آکادمیک به مشارکت در سرکوب مردم فلسطین پایان ندهد، به اعتراض و تحصن خود ادامه می‌دهند.

در وارویک، شفیلد و منچستر هم دانشجویان، با چادر‌هایی که در حیاط دانشگاه علم کرده و شعارنوشته‌هایی که در حمایت از فلسطین نصب کرده‌اند، به موج اعتراضات پیوسته‌اند.

«هالا» دانشجوی دکترا که در اعتراضات دانشگاه منچستر شرکت کرده است، به خبرنگاران گفت: «ما اجازه نخواهیم داد که از طریق مشارکت دانشگاه با شرکت‌هایی مانند بی‌ای‌ئی سیستمز (بزرگترین شرکت تولید کننده سلاح در انگلیس) و موسسات آکادمیک اسرائیلی مانند دانشگاه تل آویو که در زمین‌های سرقت شده ساخته شده‌اند، به شریک جرم تبدیل شویم.»

وی افزود: من به عنوان یک دانشجوی دکترا و مهمتر از همه به عنوان یک فلسطینی، وظیفه دارم علیه کسانی که رنج مردم ما در غزه و کل فلسطین را طولانی می‌کنند، اقدام کنم.

در همین حال مرکز بین‌المللی عدالت برای فلسطینیان (ICJP) مستقر در لندن، اعلام کرد که به ۸۲ موسسه آمادمیک انگلیسی نامه نوشته و هشدار داده است که اگر همکاری‌های مالی این موسسات با شرکت‌های تولید کننده سلاح برای رژیم صهیونیستی محرز شود، مرتکب جنایت جنگی شده‌اند.

«دانیا ابوالحج» عضو ارشد مرکز بین‌المللی عدالت برای فلسطینیان در اظهاراتی گفت که شرکت‌هایی از جمله البیت سیستمز، کترپیلار و بی‌ای‌ئی سیستمز که دانشگاه‌های بریتانیا در آنها سرمایه گذاری کرده اند، به طور بالقوه در حمله (رژیم) اسرائیل به غزه شریک بوده‌اند.

دیروز هم صد‌ها تن از اعضای اتحادیه‌های کارگری در کنار اقشار مختلف مردم انگلیس از ملیت‌ها و مذاهب مختلف، مقابل ساختمان وزارت تجارت این کشور تجمع کرده و خواستار تحریم تسلیحاتی اسرائیل شدند. صد‌ها معترض دیگر نیز به صورت هماهنگ مقابل کارخانه بزرگترین شرکت تولید کننده سلاح در انگلیس موسوم به بی‌ای‌ئی سیستمز در اسکاتلند، ولز و لنکشر تجمعات مشابهی را برگزار کردند.

رژیم صهیونیستی طی نزدیک به هفت ماه گذشته، کشتار گسترده‌ای را در غزه به راه انداخته و ضمن بستن تمام گذرگاه‌ها و جلوگیری از ورود کمک‌های امدادی، این منطقه را به یک ویرانه تبدیل کرده است.

این رژیم همچنین به بهانه نابودی حماس قصد دارد تا به شهر مرزی رفح، جایی که بیش از یک میلیون فلسطینی پناه گرفته‌اند، حمله کند. این مساله نگرانی بین‌المللی را برانگیخته و به رژیم صهیونیستی هشدار داده‌اند که چنین اقدامی بحران انسانی در نوار غزه را وخیم‌تر می‌کند.

شورای امنیت سازمان ملل متحد ماه پیش قطعنامه‌ای را در حمایت از برقراری آتش‌بس فوری در نوار غزه برای انتقال فوری کمک‌های بشردوستانه تصویب کرد؛ اما رژیم صهیونیستی با حمایت تمام‌قد واشنگتن این قطعنامه را نادیده گرفته است و به کشتار مردم فلسطین ادامه می‌دهد.

بر اساس گزارش‌ها، تاکنون افزون بر ۳۴ هزار فلسطینی شهید و بیش از ۷۷ هزار نفر دیگر مجروح شده‌اند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • واکنش معاون دومای روسیه به چراغ سبز لندن به شلیک موشک‌های انگلیسی
  • هشدار درباره شکست کی‌یف بدون کمک نظامی غرب
  • تحولات اوکراین|هشدار درباره شکست کی‌یف بدون کمک نظامی غرب
  • کامرون و زلنسکی آخرین وضعیت جنگ در اوکراین را بررسی کردند
  • واکنش کرملین به اظهارات خطرناک کامرون در مورد حمله به روسیه با سلاح‌های انگلیسی
  • لندن: اوکراین می‌تواند از سلاح‌های انگلیسی برای حمله در داخل روسیه استفاده کند
  • دیوید کامرون: اوکراین می‌تواند از سلاح‌های انگلیس برای حمله در داخل روسیه استفاده کند
  • مکرون: اعزام نیرو به اوکراین را منتفی نمی‌دانم
  • گسترش اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین در انگلیس
  • اقرار مقام ارشد نظامی انگلیس به ضعف دفاعی این کشور در برابر حملات موشکی