Web Analytics Made Easy - Statcounter

نائب رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس گفت: نیروهای امنیتی باید برای بررسی عملکرد ۲ شرکت خارجی آمریکایی- انگلیسی و ژاپنی تولید کننده سیگار ورود کنند.

به گزارش مشرق، حجت الاسلام و المسلمین حسینعلی نوروزی نماینده رباط کریم در مجلس شورای اسلامی  با اشاره به تولید و فروش سیگار در داخل کشور از سوی ۲ شرکت خارجی چند ملیتی JTI و  BAT با ماهیت انگلیسی- آمریکایی و ژاپنی گفت: بر اساس آمار بیش از ۶۵ میلیارد نخ سیگار سالانه در کشور مصرف می شود که بخش زیادی از آنها از سوی این ۲ شرکت خارجی تولید و توزیع می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مصرف رو به افزایش سیگار در داخل کشور از سوی جوانان و حتی بانوان نگران کننده است، افزود: امروز حدود ۲۴ میلیون نفر از مردان و سه درصد از بانوان جامعه سیگار مصرف می کنند.

نائب رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس با اشاره به تولید سیگار از این شرکت ها گفت: وقتی امکان تولید سیگار در داخل وجود دارد چرا باید سیگار از سوی شرکت های خارجی تولید شود.

حجت الاسلام نوروزی افزود: در حالی که در استان‌های شمالی و برخی از استان های کشور توتون و تنباکو تولید می شود اما این ۲ شرکت خارجی مواد اولیه خود را از خارج وارد و حاضر نیستند از تولیدات کشاورزان ما برای مصرف خود استفاده کنند.

وی با اشاره به تحریم ایران از سوی اروپا و آمریکا گفت: این کشورها حتی از ورود مواد غذایی، دارو و ماسک به ایران جلوگیری می کردند اما چطور این شرکت ها خارجی در ایران آزادانه فعالیت دارند و مشمول تحریم نشدند.

نائب رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس گفت: اگر دل شرکت های چند ملیتی برای ملت ایران می سوزد، چرا مانع ورود دارو و حتی ماسک به کشور می‌شوند اما بیش از اندازه به تولید سیگار که برای سلامتی مردم ضرر دارد، می پردازد و این نشان از دست های پنهان برای آسیب زدن به مردم و سلامت جامعه دارد که باید زود شناسایی و محاکمه شوند.

حجت الاسلام نوروزی با انتقاد از عدم پرداخت مالیات مناسب از سوی این شرکت های خارجی گفت: متاسفانه آنها نه تنها مالیات به اندازه درآمد نمی دهند بلکه درآمد حاصله را از کشور خارج کرده و به انجام وظایف اجتماعی خود نیز توجهی ندارند.

وی با بیان اینکه مجلس باید بر عملکرد این ۲ شرکت چند ملیتی نظارت جدی داشته باشد، گفت: گسترش مصرف سیگار در کشور باید مورد بررسی دقیق نمایندگان مجلس قرار گیرد.

نائب رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس گفت: اینجانب از نیروهای اطلاعاتی و امنیتی می خواهم که به عملکرد ۲ شرکت آمریکایی- انگلیسی و ژاپنی تحت پوشش آمریکا، ورود کرده و نحوه تولید، توزیع و تبلیغ آنها را بررسی کنند.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین قیمت شرکت آمریکایی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس حجت الاسلام نوروزی خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت نائب رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس ۲ شرکت خارجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۰۸۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گام اول به سمت دولت تنظیم‌گر برداشته شد

به گزارش خبرگزاری مهر، شبکه ملی تنظیم گری ایران با حضور مصطفی زمانیان رئیس مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری و نهادهای ذیربط با محوریت این مرکز، رونمایی شد.

بر اساس این گزارش، طی ماه‌های گذشته، مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری میزبان سلسله نشست‌هایی با موضوع نسبت‌یابی نهادهای تنظیم‌گر با دستگاه‌های حاکمیتی از دولت گرفته تا قوه قضائیه و حتی دیگر نهادهای تنظیم‌گر بود.

در این نشست‌ها که با حضور نمایندگان خود نهادهای تنظیم و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی و قضائی از وزارتخانه‌های مختلف گرفته تا دیوان عدالت اداری برگزار شد، برخی چالش‌های موجود در تعامل نهادهای تنظیم‌گر با این دستگاه‌ها مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و مشخص شد که برخی از چالش‌های موجود در فضای تنظیم‌گری کشور از طریق ایجاد فضای گفتگو بین خود نهادهای تنظیم‌گر قابل حل است.

بر همین اساس ایجاد یک شبکه برای کنار هم نشاندن نهادهای تنظیم‌گر با نام «شبکه تنظیم گران ایران» و با محوریت مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری در دستور کار دولت سیزدهم قرار گرفت.

به‌طورکلی دولت از محل پرداختن به این موضوع به دنبال بهبود ساختار تنظیم‌گری در کشور و رسیدن به کارآمدی بیشتر است، تا در سایه تعامل نهادهای تنظیم‌گر با یکدیگر، توسعه هم‌افزایی و جلوگیری از تداخلات اجرایی، شاهد تحقق یک دولت تنظیم‌گر واقعی در کشور باشیم.

این شبکه بستر لازم برای تعامل نهادهای تنظیم‌گر با یکدیگر در قالب یک شبکه واحد را فراهم می‌کند تا از یک طرف زمینه لازم برای حل تعارضات بین این نهادها ایجاد شود و از سوی دیگر امکان ایفای نقش دیده‌بانی بر قوانین و فعالیت‌های مرتبط با بحث تنظیم‌گری در کشور نیز فراهم شود

جمعی از نهادهای ذیربط از جمله معاونت حقوقی ریاست جمهوری، نماینده بانک مرکزی و نمایندگانی از شورای رقابت، سازمان غذا و دارو، سازمان بورس، سازمان خصوصی سازی، سازمان تنظیم مقررات و سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان در این رونمایی حضور داشتند.

کد خبر 6094958

دیگر خبرها

  • درخواست مقام سابق امنیتی اسرائیل برای انحلال کنست
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • معرفی شرکت احیا استیل فولاد بافت
  • نامزد انتخابات مجلس : چرا دختران در مدارس روسری‌شان را برندارند؟
  • درخواست کلوپ: به داد فوتبال انگلیس برسید!
  • لیدر سپاهان دستگیر شد؛ تاوان توهین به زنان پرسپولیسی!
  • برخی بی تدبیری‌ها باعث استمرار مشکلات کارگران می‌شود
  • گام اول به سمت دولت تنظیم‌گر برداشته شد
  • اعلام تحریم های ایران علیه افراد و نهادهای آمریکایی و انگلیسی/  نامه ایران به شورای امنیت در رد اتهامات اسرائیل/ حمله آمریکا و انگلیس به شمال یمن/ اعلام برگزاری رزمایش نظامی آمریکا و پاکستان
  • سخت و زیان‌آور بودن مشاغل کارگران بررسی شود