Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@01:00:12 GMT

پنج قلم داروی دامی در لرستان بومی سازی شد

تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۴۲۸۷۱

پنج قلم داروی دامی در لرستان بومی سازی شد

به گزارش ایرنا محمد شیخی روز چهارشنبه به رسانه‌ها اعلام کرد: اکنون یکصد قلم داروی دامی در این شرکت تولید می‌شود و ظرفیت افزایش تا ۲۵۰ قلم هم وجود دارد.

وی گفت: همچنین سه داروی تزریقی دامی که در انحصار شرکت‌های بزرگ داروسازی دنیا بوده اکنون به همت دارو سازان لرستانی بومی سازی شده و به تولید انبوه رسید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این داروها شامل سوسپانسیون ۴۸ درصد برای مبارزه با بیماری‌های عفونی و محلول‌های تزریقی هلمی تل و بایو کلومکتین برای مبارزه با بیماری‌های انگلیسی می‌باشد، همچنین متخصصان توانمند این شرکت توانستند پماد مستی لست را که دانش فنی آن تنها در اختیار انگلیسی‌ها بود، تولید کنند.

وی اضافه کرد: به دلیل قیمت پایین این دارو در کنار کیفیت بالای آن، توانستیم بازار را در دست گرفته و با نمونه مشابه انگلیسی رقابت کنیم همچنین دارو از زمان تولید تا خروج تمام مراحل آزمایشگاهی و کنترل کیفیت را طی می‌کند.

شیخی بیان کرد: سالانه بیش از ۱۵۰ میلیون عدد دارو توسط شرکت بایر افلاک ازنا ساخته و جهت توزیع در داخل و خارج کشور تحویل می‌شود.

وی گفت: بخش تولید داروهای انسانی این شرکت نیز در زمینی به مساحت ۷۵ هزار متر مربع در دست ساخت است که در حال حاضر ۹۰ درصد پیشرفت کاری دارد.

۱۰ شرکت داروسازی در لرستان فعال است که علاوه بر تامین داروی مورد نیاز کشور سالانه ۶ میلیون دلار دارو به ۲۰ کشور جهان صادر می‌کنند، هم اکنون داروهای ویال تزریقی مایع، پنی سیلین، مایعات خوراکی، پمادهای استریل و ساشه توسط بایر افلاک ازنا تولید و روانه بازار می‌شود.

برچسب‌ها لرستان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی داروسازی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: لرستان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی داروسازی لرستان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی داروسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۴۲۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجویز داروی خارج از این فهرست ممنوع است

به گزارش همشهری آنلاین، سازمان غذا و دارو در پاسخ به برخی گلایه‌ها در فضای مجازی مبنی بر دسترسی نداشتن به تعدادی از داروها، به تک نسخه‌ای یا مسافرتی بودن آنها اشاره و تاکید کرد: سازمان غذا و دارو صرفاً مکلف به تأمین داروهای موجود در فهرست رسمی کشور است.

وی افزود: بر اساس بند پ ماده ۷۲ قانون برنامه ششم توسعه، تجویز داروی خارج از فهرست دارویی توسط پزشکان ممنوع است.

سازمان غذا و دارو درخصوص علت تمایل برخی بیماران برای مصرف داروهای خارجی در حالی که که نمونه داخلی آن با قیمت مناسب‌تر وجود دارد،یادآور شد: این موضوعی فرهنگی است که بخشی از آن به پزشکان هنگام گفت‌وگو با بیماران مرتبط می‌شود که بعضاً بر کیفیت نمونه خارجی تاکید بیشتری دارند و بخشی دیگر به خاطر تصورات غلطی است که در جامعه نسبت به محصول داخلی وجود دارد.

بر اساس این گزارش، سازمان غذا و دارو از برخی چهره‌های شناخته شده در فضای مجازی که دلسوزانه ممکن است پیگیر تهیه داروهای خارج از فهرست رسمی باشند که تجویز آنها وجاهت قانونی هم ندارد؛ خواست قبل از جمع آوری اطلاعات کامل و جامع از منابع موثق اطلاع رسانی اشتباه و گمراه کننده نداشته باشند.

کد خبر 849018 منبع: ایسنا برچسب‌ها وزارت بهداشت و درمان خبر مهم دارو پزشکی

دیگر خبرها

  • داروی مهم بیماران قلبی بالاخره توزیع شد
  • توزیع محموله‌های بزرگ وارفارین در بازار
  • یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی؛ گل یا پوچ
  • تجویز داروی خارج از این فهرست ممنوع است
  • حمایت از تولید؛ اولویت سازمان غذا و دارو
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • بازدید دادستان تهران از دو شرکت‌ داروسازی
  • مشکل طولانی شدن ترخیص مواد اولیه دارو برطرف می‌شود
  • بومی‌سازی دوربین های ضد انفجار برای صنعت دریایی در شرکت دانش‌ بنیان