Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از راشاتودی، انجمن صنایع فراساحل انگلیس اعلام کرد در صورتی که میادین گازی فراساحلی جدید در انگلیس توسعه پیدا نکنند، این کشور خیلی بیشتر از شرایط کنونی نسبت به شوک‌های قیمتی و رخدادهای ژئوپلتیک در حوزه انرژی آسیب‌پذیر خواهد شد.

این انجمن اعلام کرده بدون سرمایه‌گذاری جدید در میادین گازی دریای شمال انگلیس آسیب‌پذیری بیشتری را‌‌‌‌‌‌‌‌ در برابر بحران‌هایی نظیر آنچه در شرایط کنونی با بالا گرفتن تنش بین اوکراین و روسیه شاهد هستیم، خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قرار است از روز اول آوریل سازمان آفجم انگلیس که مسئولیت قیمت‌گذاری حامل‌های انرژی در این کشور را‌‌‌‌‌‌‌‌ برعهده دارد، قیمت گاز را‌‌‌‌‌‌‌‌ بالا ببرد. هر گونه شوک قیمتی جدید می‌تواند بحران کنونی در حوزه انرژی در این کشور را‌‌‌‌‌‌‌‌ تشدید کند.

گفته می‌شود؛ با بالا رفتن قیمت گاز اوضاع مصرف‌کنندگان انگلیسی بسیار بد خواهد شد؛ چراکه میلیون‌ها نفر به فقر انرژی دچار می‌شوند و به خاطر عدم توانایی پرداخت قبوض گاز از مصرف این حامل انرژی محروم خواهند شد و بسیاری از افراد هم مجبور خواهند شد بین پرداخت پول گاز یا خرید غذا فقط یکی را‌‌‌‌‌‌‌‌ انتخاب کنند.

در حال حاضر انگلیس 47 درصد نیاز خود به گاز را‌‌‌‌‌‌‌‌ تامین کرده و 31 درصد آن را‌‌‌‌‌‌‌‌ هم از طریق خط لوله از اروپا و غالبا از نروژ وارد می‌شود. 21 درصد دیگر نیز LNG وارداتی است. در سال 2020 روسیه 3.4 درصد گاز مورد نیاز این کشور اروپایی را‌‌‌‌‌‌‌‌ تامین کرد.

انجمن صنایع فراساحل انگلیس اعلام کرده که باید میادین جدید گازی را‌‌‌‌‌‌‌‌ در دریای شمال انگلیس فعال کرد، در غیر این صورت تا سال 2020 تولید گاز در این کشور 75 درصد سقوط می‌کند.

انتهای پیام/‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

منبع: فارس

کلیدواژه: سقوط تولید گاز بحران قبض میدان فراساحل سرمایه شوک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۶۷۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۶ درصدی تولید فولاد ایران در فصل نخست ۲۰۲۴

به گزارش خبرگزاری مهر، انجمن جهانی فولاد در آخرین گزارش خود تولید فولاد جهان را در فصل نخست سال ۲۰۲۴ میلادی (ماه‌های ژانویه تا مارس) اعلام کرد؛ بنا بر آمار این انجمن در فصل نخست سال ۲۰۲۴، ۴۶۹ میلیون و ۱۰۰ هزار تن فولاد در جهان تولید شد که ۱۶۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تن از این میزان مربوط به ماه سوم این سال (مارس) بود.

تولید فولاد جهان در فصل نخست سال ۲۰۲۴ نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۰.۵ درصد افزایش داشت و تولید ماه مارس امسال نسبت به ماه مارس سال گذشته ۴.۳ درصد کاهش داشت.

همچنین تولید فولاد ایران در فصل نخست سال ۲۰۲۴، ۷ میلیون و ۶۰۰ هزار تن و ۱۶.۳ درصد بیشتر از سه ماهه اول سال ۲۰۲۳ بوده است. ایران در ماه مارس ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تن فولاد تولید کرد.

چین در این مدت ۲۵۶ میلیون و ۶۰۰ هزار تن فولاد تولید کرد با این حال تولید آن نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱.۹ درصد کاهش داشت. طی این مدت علاوه بر چین تولید فولاد در ژاپن، آمریکا، روسیه و کره جنوبی هم نسبت به مدت مشابه سال پیش کاهشی بود.

در فصل اول سال ۲۰۲۴ میلادی چین، هند، ژاپن، آمریکا، روسیه، کره جنوبی، آلمان، ترکیه، برزیل و ایران به ترتیب رتبه‌های یک تا ۱۰ بزرگ‌ترین تولیدکنندگان فولاد جهان را در اختیار داشتند.

در میان ۱۰ کشور یادشده بیشترین رشد تولید فولاد در سه ماهه نخست امسال نسبت به سه ماهه نخست پارسال در ترکیه رقم خورد؛ این کشور در ژانویه تا مارس ۲۰۲۴، ۲۸.۴ درصد فولاد بیشتری نسبت به ماه‌های مشابه در سال ۲۰۲۳ تولید کرد. تولید هند نیز در این مدت ۹.۷ درصد بیشتر از مدت مشابه سال گذشته بود.

کد خبر 6096170

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی تورم جهانی بین سال‌های ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۶
  • قیمت جهانی موادغذایی بالا رفت
  • رکوردشکنی در فروش نفت و رشد اقتصادی بالا با تکیه بر بازطراحی تجارت انرژی در دولت سیزدهم
  • افزایش ۱۶ درصدی تولید فولاد ایران در فصل نخست ۲۰۲۴
  • سهم ۱۷.۸ درصدی هزینه‌های جاری در بودجه شهرداری قم
  • تورم آلمان دوباره افزایش یافت
  • هفت کشور جهان تمام برق مورد نیاز را از منابع تجدیدپذیر تامین می‌کنند
  • مردم پول ندارند سمند ۲۰ سال پیش را عوض کنند؛ می‌خواهند خودروی برقی وارد کنند؟
  • همکاری با ایران بهترین راه حل بحران انرژی پاکستان است
  • رفع بحران ناترازی انرژی با ۲۰ درصد صرفه‌جویی