Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، سیدرضا مظهری مجری طرح واکسیناسیون کووایران برکت اظهار کرد: دو خط کارخانه صنعتی تولید واکسن در کارخانه شفا فارمند راه‌اندازی شده است. یک کارخانه صنعتی تولید انبوه هم از اول تیرماه به تدریج افزایش ظرفیت خواهد داشت.

وی با بیان اینکه تاکنون یک میلیون دوز واکسن کرونای «کووایران برکت» تولید شده است، گفت: تا پایان خرداد تقریبا ۴ میلیون دوز واکسن در ستاد اجرایی فرمان امام تولید می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مظهری ادامه داد: در تیرماه رقم تولید واکسن به ۱۰ میلیون خواهد رسید و در شهریورماه ۲۰ تا ۳۰ میلیون واکسن تولیدشده در ستاد اجرایی خواهیم داشت و مستقیما به وزارت بهداشت تحویل خواهیم داد.

احتمال آغاز واکسیناسیون همگانی در ایران از شهریور | آمار مرگ‌ومیر کرونا کی به زیر ۱۰۰ نفر می‌رسد؟

مجری طرح واکسیناسیون کووایران برکت با بیان اینکه امیدواریم در شهریورماه، با توجه به واردات و تولیدات دیگر شرکت‌های تولیدکننده واکسن داخلی، در زمینه واکسن بی‌نیاز شویم و دیگر به واردات واکسن نیازی نداشته باشیم، بیان کرد: از اواخر خردادماه واکسیناسیون عمومی با واکسن کووایران برکت آغاز خواهد شد.

وی بیان کرد: در حال حاضر دغدغه اصلی تحویل واکسن به وزارت بهداشت نیست. چراکه در صورت کسب مجوز برای شروع واکسیناسیون، تعدادی واکسن تولیدشده به این وزارتخانه تحویل داده می‌شود.

مظهری با بیان اینکه با پایان یافتن فازهای یک و دو مطالعه بالینی سطح ایمنی‌زایی و عوارض ایجادشده قابل ارزیابی است، بیان کرد: تمام عوارض مشاهده‌شده در مطالعه از نوع گرید یک گزارش شده است.

مجری طرح واکسیناسیون کووایران برکت ادامه داد: سطح آنتی‌بادی در افراد واکسینه‌شده به طور قابل‌توجهی افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه آزمایش‌هایی روی سویه جهش‌یافته انگلیسی انجام و اثرگذاری این واکسن روی این سویه تأیید شده است، گفت: برنامه‌ریزی برای تولید واکسن در ستاد اجرایی فرمان امام از ابتدای شیوع بیماری کرونا کلید خورده و پلتفرم‌های مختلفی مورد آزمایش قرار گرفته ‌اند. در حال حاضر، علاوه بر نوع ویروس کشته‌شده، در چند پلتفرم دیگر نیز واکسن کرونا در حال ساخت است.

مظهریی با بیان اینکه در صورتی که نیاز داخلی به طور کامل رفع شود برای صادرات تصمیم گرفته خواهد شد، گفت: هموطنان باید بدانند که واکسن، ایمنی کامل ایجاد نمی‌کند و ممکن است با گذشت زمان افراد واکسینه‌شده ناقل هم باشند. بنابراین تا زمانی که همه افراد جامعه واکسینه نشوند، رعایت پروتکل‌ها ازجمله فاصله اجتماعی در اولویت است.

کد خبر 604320 برچسب‌ها وزارت بهداشت و درمان كرونا در ايران واکسن واکسن کرونا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: وزارت بهداشت و درمان كرونا در ايران واکسن واکسن کرونا کووایران برکت وزارت بهداشت واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۶۹۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت

عباس جمالی٬ مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان گفت: واکسن نوافلوپاد ۵۰۳ بر اساس ویروس‌های آنفولانزای فوق حاد پرندگان در گردش ایران و منطقه خاورمیانه ۲.۳.۴.۴ Clade که مهمترین سویه آن در حال حاضر H۵N۸ بوده ساخته شده است و حداکثر شباهت آنتی ژنی با ویروس‌های بیماری زای حال حاضر کشور را دارا است.

او افزود: از این رو جهت پیشگیری از بیماری آنفولانزای فوق حاد پرندگان به ویژه سویه H۵N۸ در گله‌های مرغ اجداد مادر تخم گذار و بوقلمون مورد مصرف قرار می‌گیرد. واکسن نوافلوپاد ۵۰۳ حاوی ویروس غیر فعال (کشته) شده آنفولانزای (H۵N۳) به میزان حداقل HAU ۱۰۲۴ است که در ترکیب با ادجوانت روغنی به عنوان یک القا کننده قوی آنتی بادی ساخته شده است.

مدیر عامل این شرکت دانش بنیان اظهار کرد: این واکسن به دلیل دارا بودن مقدار بهینه آنتی ژن قادر به القا آنتی بادی ضد ویروس آنفولانزای فوق حاد پرندگان (H۵N۳) حداقل معادل ۶۴ سه هفته پس از واکسیناسیون بوده که بر اساس مستندات سازمان جهانی بهداشت دام (OIE) منطبق با حفاظت کامل از گله طیور در برابر این ویروس بیماری زا است.

جمالی با اشاره به طریقه مصرف این واکسن بیان کرد: تزریق ۵۰ میلی لیتر یک دوز زیر پوست گردن یا تزریق عضلانی در سینه پرنده سالم در سه هفتگی و بالاتر، تزریق یادآور ۳ الی ۴ هفته پس از تزریق اول توصیه می‌شود. در صورت نیاز تزریق دوز یادآور ۶ ماه پس از تزریق دوز دوم انجام شود. برنامه واکسیناسیون باید چهار هفته قبل از شروع تخم گذاری کامل شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها / زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • وزارت حج عربستان دستورالعمل‌های بهداشتی حج ۱۴۰۳ را ابلاغ کرد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • وزارت حج عربستان دستورالعمل‌ های بهداشتی حج 1403 را ابلاغ کرد
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد