Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا رئیسی گفت: طی 8 سال گذشته مصرف قلیان در کشور 40 درصد افزایش پیدا کرده که سن مصرف افزایش و در بانوان میزان مصرف بالا است. شعار امسال تعهد و ترک دخانیات است.

به گزارش برنا؛ علیرضا رئیسی، معاون وزیر بهداشت و سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا در جریان نشست خبری آنلاین که صبح امروز برگزار شد، گفت: هر ساله 31 می همزمان با روز دخانیات است و ما ر کشورمان یک هفته را به اسم هفته ملی بدون دخانیات اعلام می کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: طی 8 سال گذشته مصرف قلیان در کشور 40 درصد افزایش پیدا کرده که سن مصرف افزایش و در بانوان میزان مصرف بالا است. شعار امسال تعهد و ترک دخانیات است.

رئیسی تصریح کرد: سال 96 در دیوان عدالت واردات تنباکوهای معطر ممنوع است این رای اجرا نشده و باید مقابل مافیای دخانیات ایستادگی کرد و این قانون بر زمین مانده را باید اجرا کرد.

معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه هشدار می دهیم تنباکوهای معطر عامل اشتیاق جوانان برای مصرف قلیان است و برنامه هایی در دست است و جای تاسف دارد.

او با اشاره به اینکه کرونا در یک سال و نیم گذشته 3.5 میلیون کشته داده ولی دخانیات سالانه 8 میلیون کشته دارد، گفت: مافیای دخانیات کار خود را انجام م یدهند و مصرف کنندگان دخانیات در کشور 8 میلیون نفر هستند و خسارت به کشور وارد کردند

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا افزود: درآمد حاصل از دخانیات  در کشور ما سالانه 25 هزار میلیارد است که 340 میلیارد تومان به کشور آسیب وارد می کنند.

ما در همه چیز به جز تنباکو و توتون تحریم هستیم/ سالانه 55 میلیارد نخ سیگار در کشور مصرف می شود

او ضمن انتقاد از مافیای دخانیات تصریح کرد: شرکت انگلیسی امریکایی در ایران توتون و تنباکو تولید می کنند. ما در همه چیز به جز تنباکو و توتون تحریم هستیم و کسی به آن ها هم کاری ندارد.

رئیسی ادامه داد: سالانه 59 میلیارد نخ سیگار تولید می کنیم و به نیال جذب مشتری هستند. در کشور 55 میلیارد نخ سیگار مصرف می شود. تنها محصولی که در کشور تولید می شود و ارزان بوده و صف هم ندارد سیگار است.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا با بیان اینکه قانون داریم تا بسته بندی های سیگار باید یک شکل باشد، گفت: اگر همه یک شکل باشد و رنگی نباشد جذب صورت نمی گیرد و بسته بندی جهانی است.

ضرر 130 تا 140 هزار میلیارد تومان دخانیات به کشور

او با اشاره به اینکه هنوز در فیلم ها شاهد سیگار کشیدن قهرمانان هستیم گفت: برخی مواقع نشان دهنده هوش و استعداد و تفکر است که این تبلیغات صحیح نیست.

رئیسی با اشاره به هزینه های دخانیات در کشور بیان کرد: هزینه های مستقیم بخش سلامت سالانه 40 هزار میلیارد تومان است و اگر بخواهیم هزینه‌های غیرمستقیم مانند از کارافتادگی و بیماری‌هایی که دخانیات ایجاد می کند را بخواهیم در نظر بگیریم، 70 تا 90 هزار میلیارد تومان خسارت به کشور ما وارد می‌شود؛ در مجموع 130 تا 140 هزار میلیارد تومان دخانیات به کشور ما ضرر می‌زند.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا ادامه داد: باید مالیات بیشتری برای دخانیات داشته باشند. وینستون 660 تومان درب کارخانه است که قیمت روی جلد 2 هزار تومان و قیمت خرده فروشی 18 هزار تومان است که مالیات درب کارخانه کم است.

او ادامه داد: تنباکو قلیان هم بدین صورت درب کارخانه 160 تومان و خره فروشی بیش از هراز تومان است که مالیات درب کارخانه بسیار کم است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: معاون وزیر قلیان واردات قانون زمین وزیر بهداشت درآمد سیگار ایران تبلیغات سلامت مالیات ایران سلامت قانون قلیان واردات سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا هزار میلیارد تومان درب کارخانه مصرف قلیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۳۱۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، تفاوت قابل توجه میان ظرفیت تولید و مصرف در دو فصل زمستان و تابستان از ویژگی‌های مهم صنعت برق در کشور است که همین موضوع زمینه را برای تبادل برق با کشور ترکیه به عنوان یکی از همسایه‌های راهبردی کشور توجیه پذیر می‌کند و به گفته نایب رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران با توجه به ۹۰ هزار مگاوات نیروگاه نصب‌شده در کشور این فرصت وجود دارد تا از ظرفیت تولید برای صادرات در زمان‌های غیرپیک استفاده شود.

حمیدرضا صالحی در گفت‌وگو با خبرنگار آنا، اظهار کرد: ۹۰ هزار مگاوات نیروگاه نصب‌شده در کشور وجود دارد و در زمان‌های غیرپیک می‌توان صادرات داشت. در زمستان مصرف برق کشور به ۴۰ هزار مگاوات می‌رسد.

نیاز به بهبود شبکه‌های توزیع برق برای افزایش صادرات

صالحی گفت: در تولید و چرخه توزیع برق، شرکت‌های ایرانی توانسته‌اند کمبود‌ها را جبران کنند و در بحث تبادل با کشور‌های دیگر نیاز است که بخشی از شبکه‌های توزیع بهبود یافته و خط انتقال ایجاد شود.

نیاز شبکه برق به ایجاد خطوط انتقال جدید در سمت کردستان عراق، پاکستان و افغانستان

نایب رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: خطوط انتقال جدیدی باید در سمت کردستان عراق، پاکستان و افغانستان ایجاد شود که نیاز به سرمایه‌گذاری دارد.

وی ادامه داد: دولت منابع مالی چندانی برای سرمایه‌گذاری‌های جدید ندارد و بخش خصوصی برای انجام سرمایه‌گذاری پیشنهاد انجام صادرات را مطرح کرده است.

صالحی عنوان کرد: البته صادرات انرژی اکنون در انحصار دولت است و این شرایط اجازه نمی‌دهد تا نواقص و کاستی‌های موجود در شبکه کاهش یابد. دولت باید در کنار شرایطی که خود دارد از ظرفیت بخش خصوصی و شرکت‌های صاحب ایده‌های نوین افزایش راندمان تولید را برای صادرات برق استفاده کند و این بخش امکان بالایی برای کمک به توسعه صادرات برق دارد.

ترکیه کانال صادرات برق ایران به اروپا

وی درباره الزام‌های قانونی برای صادرات برق، خاطرنشان کرد: ترکیه یکی از کشور‌های مهمی است که مصرف بالای برق دارد و علاوه بر صادرات برق به ترکیه می‌توان از وجود این کشور برای صادرات برق به اروپا استفاده کرد.

نایب رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: باید اراده ملی بر این موضوع شکل بگیرد که بسترسازی مناسبی برای ایجاد خطوط انتقال جدید صورت گیرد تا بتوان تهاتر یا صادرات برق را افزایش داد.

صالحی تصریح کرد: از سه کشور شمالی آذربایجان، ارمنستان و ترکمنستان واردات و به سه کشور عراق، پاکستان و افغانستان صادرات برق انجام می‌شود. همچنین با کشور ترکیه تبادل دوطرفه یعنی هم صادرات و هم واردات انجام می‌شود.

وی با تاکید براینکه صادرات برق تهدیدی برای مصرف داخلی نیست، گفت: بخشی از تولید برق کشور در زمستان به دلیل مازاد تولید صادر می‌شود. درقرارداد‌های فروش یا تهاتر برق با کشور‌های همسایه قید شده که در زمان‌های پیک مصرف یا مورد نیاز برق در داخل می‌تواند صادرات را کاهش داده یا متوقف کرد و اولویت تامین در داخل است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • یک رواشناس اجتماعی بیان کرد؛ رواج قلیان در ایران نتیجه کم کاری وزارت بهداشت
  • دبیرکل جمعیت مبارزه با دخانیات: مالیات مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات است
  • انتقاد یک رواشناس اجتماعی بیان کرد؛ رواج قلیان در ایران نتیجه کم کاری وزارت بهداشت
  • تمرکز بر توسعه سبد سوختی کشور با تکیه بر افزایش مصرف CNG و LPG ضروری است
  • افزایش ۱۶ درصدی تولید فولاد ایران در فصل نخست ۲۰۲۴
  • مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌
  • ۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد
  • افزایش بیش از ۸۵۰۰ مگاواتی ظرفیت تولید برق کشور
  • از افزایش تراز آب دریاچه ارومیه تا آغاز تولید بنزین از متانول